04.02.2023

6 steg, och han kommer att bli kär, även om det inte var i hans planer

Enkla tips från en psykolog om hur man blir kär i en man.

Åtminstone en gång tänkte varje tjej på hur man skulle bli kär i en kille. När du gillar någon väldigt mycket vill du att den här känslan ska vara ömsesidig. Att uppnå detta är faktiskt inte så svårt som det kan tyckas..

Från artikeln kommer du att ta reda på vilka 6 steg som hjälper till att vinna hans hjärta, även om han inte skulle bli kär. Vår relationsexpert delar hemligheter.

Alex Minchenkova

Professionell coach, psykolog, expert inom kvinnors självförverkligande och självutveckling.

STEG 1

Älska dig själv och han kommer också att älska dig

Den ömsesidiga känslan uppstår tack vare lagen om attraktion. Det bygger på en enkel princip: andra, inklusive det starkare könet, kommer att behandla dig på samma sätt som du behandlar dig själv..

Varje man behöver en feminin energi. Hon fyller honom med styrka, inspirerar honom till prestationer, ger lugn och ro. Om du älskar dig själv, njuter av ditt liv, utstrålar glädje och nöje, håller dig i harmoni med dig själv och världen omkring dig, är det omöjligt att inte känna det. De dras till sådana tjejer, de vill vara med dem, de blir kär.

Älska dig själv – du kommer omedelbart att märka hur ungdomars attityd till dig kommer att förändras.

STEG 2

Visa omsorg och uppmärksamhet

Män verkar bara starka, oberoende och tuffa. Men i verkligheten behöver var och en av dem viktig ömhet och omsorg. En tjej som inte glömmer att visa uppmärksamhet och är intresserad av livet för sin utvalda kommer alltid att väcka beundran och en önskan att vara nära henne.

Men kom ihåg att vård kan vara påträngande. Du behöver inte ringa en man var tionde minut för att ta reda på vad han gör och om han glömde att äta frukost innan jobbet. Du bör inte berätta för honom hur han ska agera i en viss situation och ge oönskade råd – det spelar ingen roll om de relaterar till affärer, hushållssysslor eller hobbyer.

Kom ihåg att en tjej som kräver att alla utvalda tankar och bekymmer uteslutande kretsar kring hennes person är mer benägna att avvisa än attrahera. Det är viktigt för en man att känna sig självständig, fri och behövs. Och tvångsmässig vårdnad fungerar tvärtom som ett stoppljus. Låt den unga mannen känna sig som en ledare, inte en följare, och då kommer han definitivt att bli kär och kommer att göra allt för att göra dig lycklig tillsammans.

STEG 3

Le och var positiv

En tjej som alltid är på gott humör är den mest attraktiva, oavsett utseende. Naturligtvis är det omöjligt att aldrig vara arg eller ledsen: alla har svarta ränder i livet och problem uppstår..

Men om du behandlar dem positivt, om du möter vart och ett av dina problem med ett leende och en vilja att lösa det, kommer världen att verka mycket ljusare och mer färgstark. Och förresten – hos män orsakar sådana tjejer uppriktig beundran. Det är alltid trevligt att se bredvid dig den som inte ger upp vid de första svårigheterna, fortsätter att uppfatta vad som händer på ett positivt sätt och motiverar hennes utvalda att leva enligt samma principer.

STEG 4

Var ärlig mot dig själv och med honom

Starta inte ett förhållande med en lögn. En dag kommer hon definitivt att komma upp, och din pojkvän kommer att ta reda på allt. Och då kommer det förtroende som var mellan er tidigare inte att kunna återvända. Var inte rädd att alltid berätta sanningen för honom, för det här är en del av dig och ditt liv. Låt mannen bli kär i sitt verkliga jag, gör inte upp historier, var inte den du inte är. Ja, du kan framgångsrikt låtsas ett tag, men du kommer inte att kunna göra det hela tiden, och viktigast av allt, du vill inte. Men en man som inser att hans hälft inte är den han påstår sig vara kommer att uppleva ilska och besvikelse. I en sådan situation blir förhållandet svårt att rädda..

Var ärlig med dig själv. Var inte rädd för att erkänna dina egna misslyckanden. Du kan inte och ska inte vara perfekt, för det är så tråkigt! Och varje misslyckande är en värdefull upplevelse som hjälper dig att bli bättre. Så snart du lyckas förstå och acceptera denna tanke, blir livet omedelbart enklare och trevligare..

STEG 5

Ha humor

Det är väldigt svårt att vara i sällskap med en person som inte förstår skämt och inte vet hur man skämtar själv. Ju mer tid en man tillbringar med en dyster och evigt strikt tjej, desto sämre är hans humör. Unga människor springer från sådana relationer som från eld. Så du behöver inte ta livet för allvarligt..

Det är mycket viktigt för en man att känna lätthet hos en tjej och förmågan att skratta åt sig själv. Skämt, ha kul och lura dig, berätta roliga historier, behåll en positiv attityd. Skratt och ett busigt leende kommer att charma alla representanter för det starkare könet, och han kommer aldrig att släppa dig.

STEG 6

Lev ditt liv och visa dig intressant

Mycket ofta glömmer en förälskad tjej allt. Hon rullar hundratals gånger i minnet de söta stunderna med möten med den utvalda, trevliga meddelanden från honom och flyktiga blickar. Hon tappar allt, även de som hon planerade i förväg, för att gå på ett datum – hon behöver bara bjuda in mannen att träffas. Hon väntar på ett SMS från honom och rusar för att svara så snart det eftertraktade namnet visas på skärmen. En flickas hela liv börjar kretsa kring en enda person.

Men du borde inte göra det. Förkorta inte ditt liv för en mans skull, oavsett hur underbar han är. Unga människor skiljer sig väldigt mycket från det rättvisa könet: även om de är galna på en tjej kommer de inte att glömma bort sitt arbete, sina vänner och sina hobbyer. Tvärtom, vi sätter kärlek först..

Lägg inte ditt liv i väntan. Även när du vill släppa allt och springa till honom, kom ihåg att du också har personliga intressen. Avbryt inte dina egna planer för den utvalda, fortsätt att göra det du är intresserad av och kunna njuta av ditt liv utan honom. Varje man uppskattar självständighet hos en tjej. Han kommer att vara glad att du inte glömmer dig själv och vill få lite av din uppmärksamhet..

Dessa enkla tips hjälper dig att bli kär i någon ung man. Men kom ihåg att det viktigaste i ett förhållande är att vara dig själv. Ingen människa är värt att fuska för hans skull..