04.06.2023

Gör en eld: topp 10 gizmos för en passionerad natt

Massageljus, ätbara duschgeler och mer.

Det är viktigt för ett hälsosamt sexuellt förhållande att hela tiden behålla din partners intresse. Vad hjälper dig att göra detta enkelt, diskret och, viktigast av allt, effektivt, kommer vi att berätta för dig i vårt material.

För sensuell förspel

Massageljus från YESforLOV, 3 272 rubel

Vi kan säga med tillförsikt att massage är den absolut ledande när det gäller förspel. Och det finns många olika sätt att göra det speciellt. Till exempel ett massageljus. Tänd den och låt den sitta i 10 minuter. Ljuset har en delikat, energigivande doft, så det kommer att skapa den nödvändiga atmosfären redan innan förspelet. När ljuset når en behaglig temperatur för dig, fortsätt med att massera. Det smälta vaxet förvandlas till en känslig varm olja. Häll det långsamt i dina händer eller direkt på din partners hud och gå. Hemligheten med erotisk massage är att röra sig så omärkligt som möjligt från en kroppsdel ​​till en annan, ändra rytm och tryck på huden. Och naturligtvis i önskan att behaga din partner. Det här är vad som hjälper dig att göra förspelet oförglömligt..

Ätbar värmande massageolja från JoyDivision, 1202 rubel

Ett annat massagealternativ är ätbar uppvärmningsolja. Applicera den på huden med lätt masserande rörelser och blåsa sedan på kroppen – du kommer att känna en behaglig värme. Glöm inte att erotisk massage hjälper till att nå toppen av sexuell upphetsning. Så det är inte färdigheter som är viktigare här, utan ömhet. Du kan täcka din partner med kyssar och sedan börja slicka oljan: den är säker och helt ätbar..

Smakar som kaffe, körsbär, jordgubbe, mango-passionfrukt och grönt äpple. Med sin lätta arom och behagliga konsistens ökar oljan önskan, behåller en romantisk stämning och skapar en lämplig atmosfär. Och sedan tvättas den mycket lätt med vatten.

Ätbar duschgel med feromoner från Crazy Girl, 1736 rubel

Förresten, om badrummet. Varför inte ta det tillsammans efter en trevlig avkopplande massage? Du kan använda Crazy Girl duschgel för detta. Den har en otrolig vaniljarom och är förresten också ätbar. Lämna inte en tvålig eftersmak! Gelen skapar ett lyxigt skum och de extra feromonerna skapar en lekfull stämning. Vad du behöver för att gå i dusch eller badrum tillsammans. Glöm inte att skapa atmosfären i förväg: förbered ljus, rökelse, dim lamporna. Så att inget distraherar er från varandra.

Ställ Shunga ”ömhet och passion”, 5821 rubel

Naturligtvis är den mest mångsidiga och praktiska saken en uppsättning med flera föremål samtidigt. Det här alternativet är perfekt för både erfarna romantiker som vet exakt vad de gillar och för dem som just har börjat på vägen att känna nöje. Till exempel ”ömhet och passion” från Shunga. Den innehåller massage- och energigivande oljor, sött kroppspulver och en naturlig skonsam borste. Alla produkter har en champagne- och jordgubbarom. Dessutom hjälper denna kosmetika inte bara till att diversifiera romantiska förhållanden, utan bryr sig också om huden, vilket gör den elastisk och silkeslen. Förresten, Shunga-märket har många presentuppsättningar som kännetecknas av sin lyxiga design och en bred palett av dofter. Du kan säkert ge till en vän eller själsfrände.

Parfym med feromoner från Hot, cirka 3000 rubel

Och hur man lockar er man utan att klä av sig, göra ingenting och inte säga någonting? Parfym med feromoner från Hot-företaget vet svaret på den här frågan. De luktar som vanlig parfym. Men bara du vet deras lilla hemlighet. Mannen känner, men misstänker ingenting. Och det är osannolikt att han vill förstå orsakerna till den oväntade önskan. Hans tankar kommer att upptas av något helt annat – du. Den långvariga rika aromen kommer inte att lämna någon likgiltig. Förresten har Hot en rad dofter för män..

När du behöver klä dig sexig … eller klä av dig

Smycken och sele från Bijoux Indiscrets, pris från 1000 till 5000 rubel