04.06.2023

10 internet dejting misstag

Dejtingsajter har länge varit ett utmärkt sätt att bygga relationer. För när din vanliga rutt går enligt ”work-home” -schemat och går till fester där du kan möta den potentiella mannen i dina drömmar, har du varken styrka eller tid. Vår författare, en internetspecialist Anastasia Maksakova formulerade de grundläggande reglerna för den första kommunikationen och berättade om vad du aldrig borde fråga en man från nätverket.

När jag precis började använda Internet som ett sätt att lära känna varandra var chatten ”morgon” populär, ”lady” var en webbplats för dem som verkligen är intresserade av socionik, och det fanns inget spår av ”mamba” alls. Det var synd att säga att du träffades på nätet då, och några banala berättelser uppfanns, som ”kolliderade på gatan” eller ”vänner introducerade”. Jag minns till och med alla dessa argument om ämnet ”vi kommer inte att berätta för våra framtida barn att vi träffade på Internet”. Min erfarenhet av att gå på nätet går tillbaka många år tillbaka och tusentals koppar te, berusade vid bordet med främlingar från Internet. Eftersom den vanligaste frågan hos mina flickvänner är ”Hur lyckas du hitta vanliga män i nätverket?”, Bestämde jag mig för kvinnodagen att skriva en kort instruktion.

Vad är din bil?

En fråga i stil med ”berätta för mig hur mycket tjänar du?” Det irriterar inte bara idioter. För att inte tala om hur irrelevant svaret på denna fråga är i vår tid när bilar tas på kredit.

Sådana saker kan inte ställas direkt. Om du verkligen vill veta – starta en konversation om ämnet transport, kanske tillbringade du hela dagen i en trafikstockning, be om råd om vad du ska byta bil (eller vilken bil du ska köpa), berätta en sorglig historia om hur din terminal föll av, och du är ingenting förstår inte i bilar och så vidare. Vid någon tidpunkt kommer han att fråga dig vad du rider, och det kommer att finnas en anledning att fråga ”och du?” Eller tala i andan ”Jag älskar inte "Mercedes", bara min gamla är kär i mitt hjärta "Opel"”.

Det är sant att en vän till mig alltid svarade helt ärligt att han hade en sex, samtidigt som han glömde att klargöra att vi pratade om den sjätte modellen ”Audi”.

Vart ska du ta mig?

Inget behov av att posera som en sekulär diva om du inte är det. Om du läser en lista över de tio dyraste restaurangerna i staden i någon tidning betyder det inte att han vid första dejten skulle bjuda in dig dit. Det är en annan sak om du själv bara är där och äter frukost, lunch, middag. Men nej, inte en annan. Varje plats som serverar oförpackat te är bra för det första mötet. Du vill inte äta på hans bekostnad utan att träffas.

Om du ändå bad om att ta dig till en dyr restaurang, beställde den dyraste champagnen, hummer där och också bad om att lägga in ostron och foie gras åt dig (jag svär, bekanta har upprepade gånger berättat för mig om sådana fall!), Var då redo för det att mannen kommer att be att dela upp räkningen. Efter det kan du betrakta honom som en miser, en skurk och en idiot, men poängen är inte alls att han är ledsen. Och det faktum att män som tjänar bra pengar är långt ifrån idioter och inte vill att de ska användas så öppet.

Vad jobbar du?

Och låt honom omedelbart bifoga ett 2-NDFL-certifikat, som redan finns där. Tyvärr är den ryska verkligheten sådan att alla mina bekanta som verkligen tjänar bra pengar knappast kommer att kunna svara på denna fråga ens för sig själva. Och ännu mer så kommer de inte att diskutera detta ämne med en okänd tjej från nätverket. När det gäller olika regissörer, chefer och andra chefer på alla nivåer, kan konversationen föras till arbetsfrågan först efter hans uttalanden i andan ”Jag är så trött på jobbet!” (vad gör du så svårt där?) eller ”hela tiden är upptagen med jobbet” (tydligen har du ett mycket svårt och ansvarsfullt jobb?) och så vidare. Generellt, flickor, vi agerar mer graciöst.

Vad gör du på den här webbplatsen?

Det här är min favoritfråga. Efter honom skulle tydligen mannen tänka: ”Och verkligen, vad gör jag här?”, Ta bort profilen till helvetet och gå till en bar för att dricka, där han kommer att bekanta sig med den framtida kärleken i sitt liv. Vad gör han på en dejtingsajt? Du kommer inte tro! Och förresten, även om han letar efter en flickvän där för sex utan förpliktelser, och inte en potentiell fru, är det osannolikt att han berättar om det, så frågan är i alla fall meningslös.

Var bor du?

I en villa i Barvikha, baby. Kom och vi ska gifta oss omedelbart! För det första ser det ut som om du antingen kommer till honom eller till och med flyttar direkt. För det andra föreslår jag att lägga till ett par till i denna fråga – om bilderna på lägenheten, egen eller hyrd och finns det en hushållerska.

Om du verkligen inte kan vänta med att ta reda på var du ska transportera alla dina tillhörigheter och om det finns ett omklädningsrum där, börja en temakonversation om läckerheterna och fasorna i ditt hemområde och låt honom starta en konversation om varför han hyrde sin enrumslägenhet i Butovo.

Vad hände med ditt ex?

Psykologspel leder inte till gott. Om du inte vill lyssna på en timmes bekännelse av en man som just har skild sig från en kvinna, som fortfarande är kär och i sorg, fråga inte honom om hans ex. Om du inte vill fastna i ett argument om vem som har rätt, fråga inte om hans ex. Om du inte vill framkalla en reaktion: ”Hur fick jag den här webbplatsen, med dessa dumma mostrar med sina dumma sociala frågor. Jag skulle hellre ringa Masha, låt honom komma på besök, ”- fråga honom inte om hans ex.

Vad drömmer du om? Vad ser du meningen med ditt liv? Vad strävar du efter?

Den första frågan är bara rosa snot, som vanliga män inte är benägna att. En man drömmer inte, han gör det.

Den andra frågan är att driva en person till en bedövning fram till ålderdomen. Och i ålderdomen är det inte ett faktum att han hittar svar på det. Filosofer runt om i världen har kämpat i många århundraden i rad för att hitta meningen med livet, och du vill att han omedelbart tar och ger dig en färdig lösning. Du känner honom själv?

Efter den tredje bör en man omedelbart känna att han är i en anställningsintervju när han får denna pinsamma fråga ”vem ser du dig själv i vårt företag om tio år.” Du förväntar dig naturligtvis ett svar i andan ”köp en båt och segla på den för att bo i Karibien med din älskade fru (läs – med dig).” Även om han strävar efter detta, så kommer du att få veta det senast, för, som jag skrev ovan, en man inte talar, han gör.