04.06.2023

Hur en framgångsrik kvinna ser efter kärlek

Ett stort antal kvinnor har uppnått oöverträffad framgång inom reklam, marknadsföring och PR. De har möjlighet att hålla alla produkter på kunden – utom dem själva. Vad ska du göra med ditt personliga liv? Chersky tror som alltid att han vet svaret.

Du behöver inte ge mig en miljon skäl – brist på tid, bögar, gifta dårar. Det finns bara en enkel anledning: du kan inte sälja dig själv, eller snarare ens ge bort för ingenting. Tja, okej, okej, jag skriver ”present” så att det inte låter så stötande. Till och med att ge en sådan ovärderlig gåva som du själv, det bästa av män du kan inte för att du inte kan se dem runt. cialis apotek. Du ser inte för de har ingen aning om din existens.

Din medfödda självkänsla tillåter dig inte att kasta ett brev i din företagspost som du verkligen behöver en man att ömsesidigt och att älska passionerat. Men din krona faller inte av huvudet när du frågar tre hundra personer om någon har en avgift för Nokia. ”Hur fick hon det med sin laddare. ”- seriösa företagsmän kommer att tänka, men det är inte den effekten du behöver. Mycket bättre (och mer bekant) att sälja något.

Hur undervisades du på utbildningen? ”Först säljer du dig själv och sedan vad du säljer.” Låt oss ändra regeln lite – du kommer att sälja dig själv och använda något annat som är mycket nödvändigt för en man som bete.

Nu kommer du att sälja dig själv, använda något annat som bete, men också mycket nödvändigt för en man.

Skriv till exempel till samma företagspost: “Vänner! Jag köpte ett litet hus i byn och hittade i en ladugård . Själv förstår jag inte detta, men om du behöver det är hon redo att ge eller sälja för löjliga pengar. ” I stället för prickar kan du skriva ord som ”snurra”, ”radio före kriget”, ”livstidsupplagan av Pushkin”, ”fyllda noshörningar”, ”maskingevär”.

Tänk på vad du ska använda som bete – det bestämmer cirkeln och kulturell nivå för de karaktärer som kommer att falla för det. Håller med om att samlingen av grammofon Chaliapins register intresserad av få andra människor än uppsättningen kassetter med ”Tender May”.

Tja, börja sedan välja kandidater. Informera alla onödiga om att varan redan har sålts. Och med den som du gillade (eller med tre, men i sin tur) kan du säkert planera en resa till landet (hans eller hans flickvän) på en ledig dag. Det skulle naturligtvis vara trevligt att ha tid att hitta något som liknar ditt bete och leverera det till platsen i förväg. Du kan söka både i dig själv och i tidningsannonser, som förresten också kommer att utöka din bekanta krets..

Naturligtvis är allt detta meningsfullt endast i organisationer där minst 50 personer arbetar, och inte alla är kvinnor. I andra fall är det bättre att använda Internet. Förresten, du kan träffa ett stort antal män som köper en bil. Tja, eller låtsas att du letar efter en bil och inte dess ägare. Som i föregående fall kan du, beroende på bilens märke och skick, förvala vilken typ du är intresserad av.

Förresten, du kan träffa ett stort antal män som köper en bil. Tja, eller låtsas att du letar efter en bil och inte dess ägare.

Om du behöver en romantiker och en resenär, leta efter en väl använd SUV med vinsch. Om en affärsman, då en tvåårig Mercedes. Och om en arbetare från inrikesministeriet – vägleds av en svart BMW.

Naturligtvis är denna metod långt ifrån den enda. Det är en av många som du aldrig har provat. Och verkligen inte så vanligt som dejtingtjänster. Det viktigaste är att göra något! Ditt lager är nu lika högt som någonsin – du är smart och vacker – så sälj nu. Sälja! Sälj allt! Gramofoner, bilar, antika strykjärn. Och som en underbar belastning – dig själv älskad av din älskade.

Läs även i avsnittet ”Manlig blick”: